Szója-pálmaviasz - 5 kg (2950 Ft/kg)

Szója-pálmaviasz - 5 kg (2950 Ft/kg)

Viaszkeverék szója- és pálmaviasz ötvözetével gyertyaöntéshez.

 

A NatureWax C1-es típusú szójaviasz-pálma viaszkeverék egy krémszínű, tiszta égésű viasz, amely alkalmas pamut és fa kanóc használatához egyaránt.

 

Ebből a típusú viaszból készült gyertya pálmaviasz tartalmának köszönhetően ellenálóbb az elszíneződésnek, a felszín kristályosodásának és a süllyedésnek. 


Helyezzük el az önteni kívánt a viaszmennyiséget egy kisebb fém edénybe, majd egy nagyobb edénybe forraljunk fel vizet. Tegyük bele a kisebb edényt és olvasszuk fel a viaszt, ezáltal könnyen önthetővé válik. A színezők és az aromák hozzáadása után pár csepp viasszal vagy kanócrögzítő matricával rögzítsük a kanócot a tégelybe, majd öntsük ki a gyertyát.

 

Felhasználása: tégelyes gyertyákhoz ajánlott
Forma: pelyhek
Olvadáspont: 55-65 °C
A viasz maximális illatanyagtartalma: 8-10%
Javasolt öntési hőmérséklet: 43-55 °C
Kötési tulajdonságok: megszilárdulva enyhén zsugorodik, jó tapadás érhető el a tégely falához, különösen ha a tégelyeket tisztítás előtt felmelegítjük. A gyertyákat gyújtás előtt legalább 12 órán keresztül pihenni kell hagyni.

A viasz tárolási körülményei: legjobb 18 °C és 29 °C közötti hőmérsékleten tárolni. Óvja a szélsőséges körülményektől!

 

A szója-pálma viaszkeverék RSPO tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja, hogy a pálmazsír előállításához nem kerülnek újabb erdőterületek kivágásra, valamint biztosítják az ültetvényen dolgozó munkások és a környező lakosság alapvető jogait.

Termék emberi fogyasztásra nem alkalmas!

38.14
To Favourites
Question about the product
Info
Info
Article No.
hvi10091
Weight
5 kg/pcs
barion_com
Árukereső.hu Hobbiverzum.hu