C-310 szójaviasz

C-310 szójaviasz
A NatureWax C-310 a népszerű C-3 szójaviasznak az európai alternatívája, amelyet kizárólag Európában termesztett szójababból állítottak elő.
A Naturewax C-310 szójaviasz GMO-mentes, biológiailag lebomló, továbbá nem tartalmaz kőolajszármazékokat.

Helyezzük el az önteni kívánt a viaszmennyiséget egy kisebb fém edénybe, majd egy nagyobb edénybe forraljunk fel vizet. Tegyük bele a kisebb edényt és olvasszuk fel a viaszt, ezáltal könnyen önthetővé válik. A színezők és az aromák hozzáadása után pár csepp viasszal vagy kanócrögzítő matricával rögzítsük a kanócot a formába/tégelybe, majd öntsük ki a gyertyát.


Figyelem! Ez a viasz érzékeny a hőmérséklet változásaira, és a kiöntött viasz felülete megrepedhet a hirtelen hideg hatására.

Forma: granulátum
Olvadáspont: 45 °C.
Maximális melegítési hőmérséklet: 71-90 ° C.
A viasz maximális illatanyagtartalma 6-10 százalék.
Javasolt öntési hőmérséklet: 55-65 °C.
Kötési tulajdonságok: megszilárdulva enyhén zsugorodik, jó tapadás érhető el a tégely falához, különösen ha a tégelyeket tisztítás előtt felmelegítjük. A gyertyákat gyújtás előtt legalább 12 órán keresztül pihenni kell hagyni.

Illatolajok és színezőanyagok hozzáadása előtt a viaszt érdemes 75°C-ra melegíteni.

A viasz tárolási körülményei: legjobb 18 °C és 29 °C közötti hőmérsékleten tárolni. Óvja a szélsőséges körülményektől, pl.> + 32 °C hőtől és <+ 5 °C hőmérséklettől.

Termék emberi fogyasztásra nem alkalmas!
2 450 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
hv1008
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső.hu