Paraffin - 500 g, Kerawax 4140 TÉGELYES GYERTYÁKHOZ

ÚJ
Paraffin - 500 g, Kerawax 4140 TÉGELYES GYERTYÁKHOZ

A prémium minőségű Kerawax 4140 paraffin kifejezetten tégelyes gyertyákhoz ajánlott, kiválóan tapad a tégely falához, illetve szép felületű gyertyát eredményez.

Olvadási hőmérséklet: 49-54 C°

Az illatanyagokat és színezőket 60-70 C°-on adjuk hozzá.

Optimális illatanyag tartalom: 7%

Maximális illatanyag tartalom: 12%

Gyártó: Kerax Ltd

Helyezzük el az önteni kívánt viaszmennyiséget egy kisebb fém edénybe, majd egy nagyobb edénybe forraljunk fel vizet. Tegyük bele a kisebb edényt és olvasszuk fel a viaszt, ezáltal könnyen önthetővé válik. A színezők és az aromák hozzáadása után pár csepp viasszal vagy kanócrögzítő matricával rögzítsük a kanócot a formába, majd öntsük ki a gyertyát.

 

A paraffin a lehűlés következtében veszít a térfogatából, így a dermedést követően a gyertya felszíne megsüllyedhet. Ezt a felszín újramelegítésével, vagy a megsüllyedt rész viasszal való felöntésével lehet korrigálni.

 

A termék mellé ajánlunk sztearint, amely paraffinhoz keverve javítja a paraffingyertya égési tulajdonságait, lassabban ég és kevésbé füstöl. A sztearinnal kevert gyertya színe fehérebb, kevésbé opálos, mint a tiszta paraffingyertyáé.

 

A termék GMO-mentes és nem tesztelték állatokon!

Származási hely: Egyesült Királyság

1 490 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Adatok
Adatok
Cikkszám
PF54500
Termék státusza
ÚJ    
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső.hu Hobbiverzum.hu