Fehér sztearin - 100 g

Fehér sztearin - 100 g
Fehér sztearin - 100 g
Fehér sztearin - 100 g
Fehér sztearin - 100 g
A sztearin a gyertyakészítés egyik alapanyaga, természetes anyagokat tartalmaz, égésterméke az egészségre nem káros. Használható önmagában és paraffinhoz keverve.
Kihűlés után érdemes a belsejében képződött üregeket, főleg a kanóc körül újra önteni. Érdekes, kristályos kinézetűek a tiszta sztearingyertyák. Lassabban égnek el, a felületükön vékony, csipkeszerű réteg megmaradhat, ettől különlegesek. A sztearingyertya magas olvadáspontja miatt lassabban ég el. Nem kormoz, nem füstöl, nem bocsájt ki káros anyagokat. Kemény anyagú, napfényben sem deformálódik.

Paraffinhoz keverve javítja a paraffingyertya égési tulajdonságait, lassabban ég, keményebb és kevésbé füstöl. A sztearinnal kevert gyertya színe fehérebb, kevésbé opálos, mint a tiszta paraffingyertyáé.
Javasolt keverési arány: 90 % paraffin, 10 % sztearin.

Gyertya eltávolítása formából: a sztearin kívül nem veszít térfogatából, ezért a gyertyaöntőformát tartsuk meleg víz alá, amíg a gyertya külseje meglágyul, és eltávolítható a formából.

Olvadáspontja 74 °C.

100 g
590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 6 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Hasonló termékek
Adatok
Hasonló termékek
Adatok
Cikkszám
SZT0282
Tömeg
100 g/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső.hu