Citronellás gyertyakészítő csomag - szúnyogriasztós

Citronellás gyertyakészítő csomag - szúnyogriasztós

A csomaggal 4 illatos gyertyát készíthetünk el, amelyek a citronella illóolajnak köszönhetően természetes rovarriasztóként funkcionálnak.
A készlet tartalma:
- 500 g minőségi szójaviasz (Európában termesztett, C-310 típusú)
- 1 db 170 ml-es üvegtégely ezüst fedővel
- 3 db 100 ml-es alumínium tégely fedővel
- 20 ml citronella illóolaj
- 4 db talpas viaszolt kanóc
- 4 db kanócrögzítő matrica
- 4 db kanóctartó
- részletes leírás a gyertyakészítéshez

A gyertyaöntés szuper időtöltés, a csomag felhasználásával készült gyertyák gyönyörűek és hasznosak is!

A csomagba került citronella illóolaj természetes anyagból készült, a Cymbopogon növényfajokból, amely rovarriasztóként is funkcionál, így a citronella tartalmú gyertyák égetése tökéletes választásnak bizonyulnak kerti programok mellé is.

5 990 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Rovarriasztó hatás: a citronella illóolajnak köszönhetően ezek a gyertyák hatékonyan távol tartják a zavaró rovarokat, mint például a szúnyogokat és a legyeket, így Ön és családja élvezhetik a szabadban töltött időt anélkül, hogy állandóan vakarózniuk kellene.

Kreatív kikapcsolódás: a citronellás gyertyakészítő csomag mindent tartalmaz, amire szüksége van a saját gyertyái elkészítéséhez. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy kikapcsolódjon, és megmutassa kreatív oldalát. Hozzon létre egyedi, kézzel készített gyertyákat, amelyek nemcsak praktikusak, de díszítőelemként is szolgálnak a kertjében vagy otthonában!

Minőségi összetevők: a csomag csak a legjobb minőségű összetevőket tartalmazza. A gyertyához szükséges viasz, a citronella illóolaj és az eszközök mind-mind gondosan kiválasztott termékek, hogy biztosítsuk a gyertyák tartósságát és hatékonyságát.

Egyszerű elkészítés: a készlet egyszerű utasításokat tartalmaz a gyertyák elkészítéséhez, így akár teljesen kezdők is könnyedén elkészíthetik a saját citronella gyertyáikat.


Ne hagyd, hogy a rovarok elrontsák a nyári élményeket! Fedezd fel a citronellás gyertyakészítő csomagot és teremtsd meg a tökéletes hangulatot.

Adatok
Cikkszám
743698
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső.hu Hobbiverzum.hu