C-3 Szójaviasz - 22,68 kg (3082 Ft/kg)

C-3 Szójaviasz - 22,68 kg (3082 Ft/kg)

A termék után a 27% áfa visszaigényelhető!
Szállítási idő: 3-7 munkanap.

 

A NatureWax C3 egy fehér színű, tiszta égésű szójaviasz, amely alkalmas pamut és fa kanóc használatához egyaránt.


Helyezzük el az önteni kívánt a viaszmennyiséget egy kisebb fém edénybe, majd egy nagyobb edénybe forraljunk fel vizet. Tegyük bele a kisebb edényt és olvasszuk fel a viaszt, ezáltal könnyen önthetővé válik. A színezők és az aromák hozzáadása után pár csepp viasszal vagy kanócrögzítő matricával rögzítsük a kanócot a formába/tégelybe, majd öntsük ki a gyertyát.

 

Figyelem! Ez a viasz érzékeny a hőmérséklet változásaira, és a kiöntött viasz felülete megrepedhet a hirtelen hideg hatására.

Felhasználása: elsősorban tégelyes gyertyákhoz és illatviaszok készítéséhez ajánlott.
Forma: pelyhek.
Olvadáspont: 45 ° C.
Maximális melegítési hőmérséklet:  71-93 ° C.
A viasz maximális illatanyagtartalma 7-8 százalék.
Javasolt öntési hőmérséklet: + 48,9 ° C – + 73,8 ° C.
Kötési tulajdonságok: megszilárdulva enyhén zsugorodik, jó tapadás érhető el a tégely falához, különösen ha a tégelyeket tisztítás előtt felmelegítjük. A gyertyákat gyújtás előtt legalább 12 órán keresztül pihenni kell hagyni.

A viasz tárolási körülményei: legjobb 18 °C és 29 °C közötti hőmérsékleten tárolni. Óvja a szélsőséges körülményektől, pl.> + 32 °C hőtől és <+ 5 °C hőmérséklettől.

Termék emberi fogyasztásra nem alkalmas!

 

69 900 Ft
Kedvencekhez
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

A szójaviaszból készült gyertyák előnyei:
- a hagyományos gyertyáknál akár kétszer hosszabb ideig égnek
- alacsonyabb olvadáspontjuk miatt az illatolajok is előbb felszabadulnak belőlük
- tiszta lánggal égnek, nem kormolnak
- környezetbarát megoldás

A szójaviasz az egyik legnépszerűbb viasz a gyertyapiacon. Ez egy szójababból készült viasz, amely természetes és megújuló forrás, így egy igen környezetbarát választásnak bizonyul.

A hagyományos paraffinból készült gyertyákhoz képest a szójagyertya alacsonyabb hőmérsékleten ég, így akár kétszer hosszabb ideig élvezhetjük fényét és illatát. Tiszta lánggal, korommentesen ég, a 100% tisztaságú szójaviaszok – mint amelyek a Hobbiverzumon is kaphatóak – hozzáadott anyagoktól mentesek, így egészségünkre nézve is érdemesebb a szójaviasz mellett letenni a voksunkat. Nem hanyagolható szempont az sem, hogy ezen típusú viasz kiválóan hordozza a hozzáadni kívánt illatolajokat és színezékeket.

A szójaviasz típusától függően használható tégelyes és szabadonálló gyertyák készítéséhez is. A NatureWax C-3 és C-310 típusú viaszok elsősorban tégelyes gyertyákhoz ajánlottak, a KeraSoy Pillar pedig tökéletes szabadonálló gyertyákhoz és tégelyeshez egyaránt.

A C-3 és C-310 viaszok közötti különbség abban rejlik, hogy az utóbbi kizárólag európai termesztésű szójababból készül.

 

Adatok
Cikkszám
hv1002NK
Tömeg
22,68 kg/db
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
Árukereső.hu Hobbiverzum.hu